Tietosuoja

Meille on tärkeää suojata henkilötietosi, kun vierailet sivustollamme. Sen vuoksi noudatamme tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä, erityisesti Saksan liittotasavallan tietosuoja-asetusta (Bundesdatenschutzgesetz, BDSG), Saksan televiestintäasetusta (Telemediengesetz, TMG) ja kunkin Saksan osavaltion tietosuojalainsäädäntöä. Käsittelemme luottamuksellisina kaikkia tietojasi, jotka sinun on toimitettava meille tilauksen käsittelemistä ja hallinnoimista varten. Pääsääntöisesti emme luovuta tietojasi minkään kolmannen osapuolen käyttöön, ellet anna suostumustasi tai ellei meillä ole velvollisuutta luovuttaa tietoja hallinnollisen tai oikeudellisen määräyksen perusteella. Henkilötietojasi kerätään, tallennetaan, käsitellään ja käytetään vain seuraavan tietosuojakäytännön mukaisesti.

1. Henkilötietojen kerääminen, tallentaminen, käsittely ja käyttö

a) Tietojen kerääminen, tallentaminen, käsittely ja käyttö vieraillessasi sivulla www.myhusqvarna.com.
Emme kerää, tallenna, käsittele tai käytä mitään henkilötietojasi, jos ainoastaan vierailet sivulla www.myhusqvarna.com. Kuitenkin joitakin tietoja (esim. IP-osoite, päivämäärä, kellonaika, ladatut tiedostot, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä ja lähde-URL) tallennetaan väliaikaisesti palvelimeen tietosuojasyistä ja tunnistamista varten. Näitä käyttötietoja analysoidaan tilastointia varten anonymisoituina, käyttämällä käyttäjien kiinnostusta ja käytöstä kuvaavia sisäisiä mittareita. Tätä tarkoitusta varten IP-osoitteesi viimeinen tavu (osa) poistetaan ennen analysointia. Emme käytä näitä analysoituja tietoja profiilisi luomiseen, ellet ole antanut meille nimenomaista suostumustasi. Pidätämme nimenomaisesti oikeuden analysoida tietoja, mikäli sivustoamme käytetään väärin tai loukataan muuten, ja voimme ilmoittaa väärinkäytöksistä lainvalvontaviranomaisille. Missään tapauksessa käyttötietoja ei analysoida mitään muuta tarkoitusta varten tai luovuteta millekään kolmannelle osapuolelle. Tällainen tilastollinen raakadata poistetaan 30 päivän kuluttua.

b) Meille nimenomaisesti lähetettyjen tietojen tallentaminen, käsitteleminen ja käyttäminen
Edellä sanotun rajoittamatta keräämme henkilötietoja, jotka olet päättänyt antaa meille, esimerkiksi meille lähettämäsi sähköpostit, yhteydenottosi tai tekemiesi tilausten tiedot. Käytämme näitä tietoja soveltuvien Saksan tietosuojalakien mukaisesti. Henkilötietoja, joita käytetään sopimussuhteen solmimiseen, kehittämiseen tai täydentämiseen, (inventaariotietoja) käytetään vain meidän kanssa solmimiesi sopimusten täytäntöönpanoon. Lisäksi inventaariotietoja ei käytetä markkinatutkimusten tekemiseen tai valikoimamme suunnitteluun.

2. Google Analyticsin käyttö
Sivustolla käytetään Google Analyticsia eli verkkoanalytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (Google). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneeseesi, jotta käyttäytymistäsi sivustossa voidaan analysoida. Evästeellä kerättyjä tietoja tämän sivuston käytöstä (joihin sisältyy myös IP-osoite) siirretään Yhdysvaltoihin Googlen palvelimeen, johon ne tallennetaan. Tallennetun IP-osoitteen viimeinen tavu (osio) poistetaan aina ennen tietojen lähettämistä ja jatkokäsittelyä. Sen jälkeen henkilötietojasi ei missään tapauksessa voida tunnistaa. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen sivuston käyttötapaa, koostaakseen toimintaraportteja sivuston järjestelmänvalvojille ja tarjotakseen muita sivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google voi välittää näitä tietoja tarpeen vaatiessa kolmansille osapuolille, mikäli niin edellytetään laissa tai mikäli nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen muuttamalla asiaankuuluvia selainasetuksia. Huomaa kuitenkin, että et välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia, jos valitset tämän vaihtoehdon. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että Google käsittelee keräämiään sinua koskevia tietoja edellä kuvatulla tavalla ja mainittuja käyttötarkoituksia varten.

3. Sosiaalisen median lisäosat

a) Facebookin lisäosat
Sivullamme käytetään facebook.com-verkoston sosiaalisia lisäosia (Lisäosat), joita ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Nämä lisäosat on merkitty Facebook-logolla. Aina kun käytät sivustomme sivua, jossa on tällainen Lisäosa, selain muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook lähettää Lisäosan sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää ne sivustoon. Upotettujen Lisäosien ansiosta Facebook saa tietää, että olet vieraillut jollain sivustomme sivulla. Jos olet kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi yhdistää vierailun Facebook-tiliisi. Jos käytät Lisäosia eli napsautat Tykkää-painiketta tai julkaiset kommentin, selain lähettää tarpeelliset tiedot suoraan Facebookiin tallentamista varten. Jos haluat lisätietoja tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta, Facebookin tavasta käsitellä ja käyttää tietoja sekä asiaankuuluvista oikeuksistasi ja yksityisyyttä suojaavista asetuksista, tutustu Facebookin tietokäytäntöön (http://www.facebook.com/privacy/explanation.php). Mikäli et halua, että Facebook yhdistää mitään tietoja sivustosta suoraan Facebook-tiliisi, kirjaudu ulos Facebookista, ennen kuin vierailet sivulla.

b) Google Adsense
Sivulla käytetään Google AdSense -tekniikkaa, joka on Google Inc:n (Google) palvelu mainosten integrointia varten. Google AdSense käyttää niin kutsuttuja evästeitä eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneeseesi, jotta käyttäytymistäsi sivustolla voidaan analysoida. Google AdSense käyttää myös niin kutsuttuja jäljitteitä (näkymättömiä grafiikoita). Nämä jäljitteet mahdollistavat esimerkiksi näiden sivujen kävijätietojen analysoimisen. Evästeet ja jäljitteet keräävät tietoja sivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä mainonnan sijoittelusta, minkä jälkeen ne lähetetään Yhdysvaltoihin Googlen tallennettavaksi palvelimeen. Nämä tiedot voidaan välittää edelleen Googlen yhteistyökumppaneille. Google ei kuitenkaan yhdistä IP-osoitettasi muihin tallennettuihin sinua koskeviin tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen muuttamalla asiaankuuluvia selainasetuksia. Huomaa kuitenkin, että et välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia, jos valitset tämän vaihtoehdon. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että Google käsittelee keräämiään sinua koskevia tietoja edellä kuvatulla tavalla ja mainittuja käyttötarkoituksia varten.

c) Google plus
Google +1 -painikkeella voit julkaista tietoja maailmanlaajuisesti. Kun käyttäjä napsauttaa Google +1 -painiketta, käyttäjälle lähetetään yksilöllistä sisältöä Googlelta ja sen kumppaneilta. Google tallentaa sekä tiedon siitä, että olet antanut sisällölle +1-äänen että tiedot sivusta, jota katsoit napsauttaessasi +1-kuvaketta. Sekä +1-äänesi että profiilinimesi ja -kuvasi voidaan näyttää Googlen palveluissa, kuten hakutuloksissa, Google-profiilissasi tai muualla sivustojen ja verkkomainosten referensseinä. Google tallentaa tiedot +1-toiminnastasi voidakseen tarjota parempia Google-palveluja sinulle ja muille käyttäjille. Jotta voit käyttää Google +1 -painiketta, sinulla on oltava kaikkialla maailmassa näkyvä julkinen Google-käyttäjäprofiili, jossa on vähintään yksi valittu profiilinimi. Tätä nimeä käytetään kaikissa Google-palveluissa. Joissain tapauksissa tämä nimi voidaan korvata toisella nimellä, jota olet käyttänyt sisällön jakamiseen Google-tililtäsi. Google-profiilisi identiteetti voidaan näyttää käyttäjille, jotka tietävät sähköpostiosoitteesi tai muita tietojasi, joista sinut voidaan tunnistaa. Kerättyjen tietojen käyttö: Edellä kuvattujen käyttötarkoitusten lisäksi antamiasi tietoja voidaan käyttää Googlen voimassa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti. Google voi julkaista ja välittää tilastokoosteita +1-käyttäjien toiminnasta käyttäjille ja kumppaneille, kuten julkaisijoille, mainostajille ja kumppanisivustoille.

d) Twitter
Sivustollamme käytetään Twitter-palvelun ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet tarjoaa Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Kun käytät Twitteriä ja sen uudelleentwiittaus-ominaisuutta, käyttämäsi sivustot yhdistetään Twitter-tiliisi ja annetaan muiden käyttäjien tietoon. Tähän kuuluu myös tietojen välittäminen Twitterille. Huomaa, että me sivuston ylläpitäjänä emme saa tietoja mistään välitetyistä tiedoista tai Twitterin käytöstäsi. Lisätietoja aiheesta on saatavana Twitterin tietosuojakäytännöstä osoitteessa http://twitter.com/privacy. Voit muuttaa Twitterin yksityisyysasetuksia tilin asetuksista kohdassa http://twitter.com/account/settings.

4. Kolmannet osapuolet sopimuskumppaneina
Saksan liittovaltion tietosuoja-asetuksen mukaisesti meillä on oikeus antaa tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseen liittyviä tehtäviä tarkkaan valittujen yhtiöiden tai henkilöiden vastuulle tai suoritettavaksi. Näitä voivat olla internetpalvelujen tarjoajat, teleyhtiöt, maksupalveluyhtiöt ja muut tukipalveluja tarjoavat yhtiöt tai henkilöt. Nämä yhtiöt voivat saada käyttöönsä henkilötietoja, joita ne tarvitsevat toimenpiteiden tekemiseen. Yhtiöillä tai henkilöillä ei ole oikeutta käyttää tietoja muilla tavoilla.

5. Suostumuksen peruuttaminen ja henkilötietojen käytöstäpoisto, poistaminen ja korjaaminen

a) Suostumuksen peruuttaminen
Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojesi tallentamista koskeva suostumuksesi veloituksetta tai vaatia henkilötietojesi korjaamista. Lisäksi sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, joka koskee muiden vapaaehtoisesti antamiesi tietojen tallentamista ja keräämistä. Huomaa, että voidaksemme suojata yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi, meidän on tarkastettava henkilöllisyytesi ennen näitä toimenpiteitä.
Jos et halua, että tietojasi käsitellään jatkossa ja/tai haluat peruuttaa suostumuksesi tältä osin, ota meihin yhteyttä seuraavaan osoitteeseen ja liitä, jos mahdollista, mukaan jäljennös henkilötodistuksestasi: - Raak GmbH, Berner Straße 38, 60437 Frankfurt am Main, Germany. Kun olet peruuttanut henkilötietojesi tallentamista, käsittelyä ja käyttöä koskevan suostumuksen, poistamme kaikki tallennetut tiedot välittömästi. Haluamme erityisesti huomauttaa, että peruutuksesta huolimatta meillä on Saksan liittotasavallan tietosuoja-asetuksen perusteella oikeus käsitellä ja/tai käyttää tietojasi, mikäli se on tarpeen minkä tahansa sopimussuhteen tai vastaavan oikeussuhteen vuoksi ja/tai on tarpeen kohtuullisten etujemme suojaamiseksi ja mikäli sinun etusi huomioituamme emme voi kohtuudella olettaa, että sinulla on laillinen oikeus keskeyttää henkilötietojesi käsittely ja/tai käyttö

b) Henkilötietojen käytöstäpoisto, poistaminen ja korjaaminen
Sinulla on oikeus vaatia, että poistamme henkilötietojasi käytöstä tai kokonaan taikka korjaamme niitä. Jos haluat, että minkä tahansa sinusta tallennetun henkilötiedon käyttö lopetetaan tai että tiedot korjataan tai poistetaan, ota meihin kirjallisesti yhteyttä seuraavaan osoitteeseen ja liitä, jos mahdollista, mukaan jäljennös henkilötodistuksestasi. - Raak GmbH, Berner Straße 38, 60437 Frankfurt am Main, Germany.

6. Tallennettujen tietojen tarkistaminen
Sinulla on milloin tahansa oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot veloituksetta. Saat tiedot kirjallisesti. Jos haluat tehdä tiedustelun tallennetuista henkilötiedoistasi, ota meihin kirjallisesti yhteyttä seuraavaan osoitteeseen ja liitä mukaan, jos mahdollista, jäljennös henkilötodistuksestasi. - Raak GmbH, Berner Straße 38, 60437 Frankfurt am Main, Germany. Pyrimme varmistamaan henkilötietojesi turvallisuuden soveltuvien tietosuojalakien vaatimusten mukaisesti. Tästä syystä tiedot välitetään meille ja kumppaneillemme salatussa muodossa. Huomaa kuitenkin, että sähköiset viestintävälineet eivät ole koskaan täysin suojattuja. Tämä tarkoittaa, että kaikkea lähettämääsi dataa ja tietoja voidaan käsitellä laittomilla tiedonhankintakeinoilla. Emme ole vastuussa tai vahingonkorvausvastuussa mistään tietojen paljastumisesta, joka johtuu kolmannen osapuolen virheestä ja/tai luvattomasta käytöstä tiedonsiirron aikana.

7. Tietosuojakäytännön muuttaminen
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa. Ilmoitamme sinulla kaikista tämän tietosuojakäytännön muutoksista lähettämällä sähköpostia sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi.

8. Tietosuojakäytännön hankkiminen
Kun olet millä tahansa www.myhusqvarna.com-toimialueen sivulla, voit napsauttaa Tietosuojakäytäntö-linkkiä ja tulostaa tietosuojakäytännön. Huomaa, että kun poistut sivustoltamme napsauttamalla mitä tahansa sivustollamme olevaa linkkiä, voi toisen sivuston tietosuojakäytäntö poiketa tästä tietosuojakäytännöstä.

Viimeksi katsottu